Полицейският служител на Брайън Синик е починал от естествена смърт след

...
Полицейският служител на Брайън Синик е починал от естествена смърт след
Коментари Харесай

Заключение: Единият от загиналите полицаи при щурма на Капитолия е починал от инсулт

Полицейският чиновник на Брайън Синик е  умрял от естествена гибел след щурма на американския конгрес от поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп . Това заяви ТАСС, базирайки се на информация от вестник The Washington Post. Смъртта и повода е установена от основния медицински специалист в окръг Колумбия Франсиско Диас, написа БГНЕС.
По-рано двама участници в щурма на Капитолия бяха упрекнати в нахлуване над федерални чиновници във връзка със гибелта на служител на реда. И двамата бяха хванати да впръскват спрей в лицето на Брайън Синик. След прегледа на служителя на реда не беше открито той да е получил алергична реакция. Това изясни Диас. Според него, специалистите не са разкрили следи от открити или вътрешни пострадвания . Вместо това, лекарите откриха, че Сикник е умрял вследствие на два инсулта . Диас, базирайки се на условие за дискретност, отхвърли да посочи дали полицейският чиновник е имал някакви предходни хронични болести. Според експерти, това умозаключение на специалистите ще затрудни доказването на виновността за гибелта на служител на реда, упрекнат в нападението против Конгреса.
 Нападателят на служители на реда край Капитолия е считал, че се организира разузнаване против него Нападателят на служители на реда край Капитолия е считал, че се организира разузнаване против него
Виновникът за случая край постройката на Конгреса на Съединени американски щати постоянно е пишел в обществените мрежи, че американските разследващи служби про...
Полицейският чиновник на Капитолия Брайън Сикник умря в деня след протестите на 6-ти януари пред Капитолия. Той взе участие в отбраната на постройката и този ден, дружно с други чиновници на реда, задържа тълпата от протестиращи. Преди това, проверяващите са се пробвали да изградят федерално дело за убийството поради гибелта му, като са разгледали видеоклипове и фотоси, с цел да открият по кое време той е бил смъртоносно ранен. Първоначално имаше известия, че Сикник е умрял заради удара от пожарогасител, само че те също не са доказани.
Припомняме, че на 6-ти януари поддръжниците на републиканеца Доналд Тръмп, който тогава беше президент на Съединени американски щати, нахлуха в постройката на Конгреса, с цел да попречат на утвърждението на резултатите от последните президентски избори от 3-ти ноември в страната, извоювани от демократа Джо Байдън. Освен Сикник, още четирима души починаха по време на протестите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР